Gość Favnirek Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 Przepraszam, jeżeli nie w tym miejscu umieściłem temat - nie widziałem odpowiedniejszej lokalizacji. Otóż mam problem: gdy uruchamiam 3DS Max'a 9 widzę cztery rzuty, a gdy powiększę sobie okno tak, aby dopasowało się do ekranu zamiast normalnego szarego tła z liniami widzę albo białe tło, albo okienko programu przed powiększeniem. Gdy naciskam na któryś rzut chyba losowo wszystkie zapalają się do normalności, albo padają z powrotem - czego to może być wina? Mam Windowsa Vistę 32bit, procek AMD Turion 64x2 (1,6GHz), 2GB Ramu, graficzną NVIDIA GeForce Go 6150. Sprzęcik to laptop. Czy można z tym coś zrobić, czy pozostaje mi czekać na komunię siostry i jej nowy sprzęt? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 Twoj problem to Vista :) Zainstaluj Service Pack 2 (Maxowy, nie Vistowy), powinno pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Favnirek Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 Dzięki wielkie za pomoc, rep już poleciał. Dodajcie to do FAQ, bo przypuszczam że ktoś jeszcze się zapyta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi