kellyq Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 final render soft:Blender, Gimp komentarze mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrześDuro Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 Jestes pewnien ze to koniec? -Wnetrze nadkoli powinno byc czarne. -Prog srebrny -wloty za szybami są zasklepione? -o ile sie nie myle to odcien powinien byc mniej pom. bardziej zółty -wycieruchy i uszczelki chromowane -opony mniej grainu, a felga bardziej matowa http://www.autogaleria.pl/tapety/img/lamborghini/lamborghini_miura_sv_1971_03_m.jpg Pisze w dobrej wierze. Zebys wycisnął wiecej. Chyba ze zalozeniem nie bylo odwzorowanie oryginału? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 kellyq tak ładnie pracowałeś przy tym i już nie masz siły? :) Jak dla mnie to to jeszcze nie jest etap końcowy. Grześ dobrze prawi. No i studio ładne zrób! Model masz fajny a całość wygląda słabo. Make it work! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mis3k Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Ja mam zastrzeżenia co do renderu. W sumie nie znam się na Blenderze i nie wiem jaki tam renderer jest, ale na razie to wygląda kiepsko. W modelu natomiast widać, że światła są płaską mapą i w niektórych miejscach jest krzywo. Jeszcze sporo można zmienić i ulepszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi