Reanimator Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 Czy wie ktos, czy jest mozliwe wlaczenie ghostingu dla geometrii podpietej pod szkielet?
Reanimator Napisano 5 Listopad 2008 Autor Napisano 5 Listopad 2008 *bump* czyli chyba jednak sie nie da :(
Tomek Kosiorek Napisano 5 Listopad 2008 Napisano 5 Listopad 2008 (edytowane) nie wiem czy pomogę: Alias miał pluga do tego do PAnimatora (widziałęm screeny i była geometria) więc ja bym próbował bo powinno być zaimplementowane ale nie znam się w sumie:) EDIT: w maxie jest (co na pewno wiesz) więc i w Maya powinien Edytowane 6 Listopad 2008 przez Tomek Kosiorek
Reanimator Napisano 7 Listopad 2008 Autor Napisano 7 Listopad 2008 (edytowane) Dzieki za odpowiedz. Nie wiem, czy powinno byc. Wiekszosc rzeczy w Majce dziala nieco inaczej, niz w innych softach. Probowalem znalezc odpowiedz, ale poleglem. Znalazlem takze watki na cgtalk, w ktorych ludzie pytali o ten sam problem, ale nie uzyskiwali zadnych odpowiedzi. Ostatnio sam nawet zapostowalem, ale nic... Szkoda :/ edit: znalazlem taki tool http://www.highend3d.com/maya/downloads/mel_scripts/animation/2594.html Z nadzieja odpalilem, ale jedyne co on robi, to tworzenie kopii geometrii w wybranym miejscu. Niestety nawet sie nie update`uje po zmianie pozy, wiec bez sensu.... Ehh. Edytowane 7 Listopad 2008 przez Reanimator
Reanimator Napisano 18 Sierpień 2009 Autor Napisano 18 Sierpień 2009 (edytowane) FTR: wlasnie odkrylem, ze taka mozliwosc jest w XSI i z niej korzystam;) Troche wieksza kontrola nad wygladem ghostow niz w Maxie i wyswietla dla calosci, nie tylko dla Selected. Edytowane 18 Sierpień 2009 przez Reanimator
Rekomendowane odpowiedzi