Pierzak Napisano 27 Luty 2004 Napisano 27 Luty 2004 Siema, Zaczlem robic pewna animacje w 3ds max 5, a teraz koncze ja w 3dsmax 6. przy renderowaniu mniej wiecej co 4-10 klatek prograam pluje mi bedem, tzn wychodzi z 3ds max i wypisuje komunikat ze byl blat (nie pisze za bardzo jaki) i wypisuje komunikaty czy wyslac raport itp. czy ktos tez mial taki problem? jak temu zaradzi i dlaczego tak sie dzieje?
dr Ug Napisano 27 Luty 2004 Napisano 27 Luty 2004 Bo to Max, a on tak lubi. Zapomniales podac konfiguracje sprzetowa i liste plugow, ktore w niego wcisnales.
dirty Napisano 27 Luty 2004 Napisano 27 Luty 2004 zaloze sie za jedziesz na brazilu... pare pluginow tez pewnie sie znajdzie nie? poza tym to max jak juz Drug napisal...
Pierzak Napisano 27 Luty 2004 Autor Napisano 27 Luty 2004 nie uzywam zadnych pluginow. instalowalem navet service packa ale tez nie pomoglo. a przy okazji to moj system to Win 2003 Server. ale sam nie wiem czy to o system chodzi (nie testowalem maxa 6 na innym systemie). z piatka nie mialem zadnych problemow. Ramu mam 512 czyli nie malo, GeForce2 64 mega, plik wymiany 1 giga, porcek Athlon 1600+. Wkurza mnie ten nowy maxik.
Noic Napisano 28 Luty 2004 Napisano 28 Luty 2004 jak miałem zainstalowanego maxa 5 i 6 to też mi wywalalo. teraz mam tylko 6 i wszystko chodzi bez problemu
Pierzak Napisano 28 Luty 2004 Autor Napisano 28 Luty 2004 tylko ze ja juz wywalilem maxa 5 i dalej jest to samo. :( Moze mam jakas uszkodzona wersje.
Rekomendowane odpowiedzi