witoldw Napisano 5 Listopad 2008 Napisano 5 Listopad 2008 (edytowane) Witam wszystkich. To mój pierwszy post na tym forum. Blenderem bawię się z różnym natężeniem od kilku miesięcy. Ten mój wzmacniacz to nie jest jakiś konkretny model, wzorowałem się trochę na JJ828. Chciałbym aby ładnie wyglądał, a z Waszą pomocą będzie mi łatwiej. W przygotowaniu wersja z żarzącymi się lampami. Mam nadzieję, że nie zaniżę za bardzo poziomu tego forum. Z góry dziękuję za wsparcie. Soft: Blender 2.48, Indigo 1.1.13 Edytowane 6 Listopad 2008 przez witoldw
dynia Napisano 5 Listopad 2008 Napisano 5 Listopad 2008 no całkiem ciekawy, render można zobaczyć siatki?
Temporal Napisano 6 Listopad 2008 Napisano 6 Listopad 2008 no nawet nawet tylko to drewno tego stolika to chyba troche za jasne i wali po oczach no i nie wiem czy tez na samym wzmachoru nie zmniejszyc troche refleksa ale praca nie jest zla
witoldw Napisano 6 Listopad 2008 Autor Napisano 6 Listopad 2008 Wrzucam próbny render z włączonymi lampami.
witoldw Napisano 15 Listopad 2008 Autor Napisano 15 Listopad 2008 Niestety musiałem zrezygnować z bardziej skomplikowanych lamp, ponieważ render w Indigo trwałby wieki.
Rekomendowane odpowiedzi