Tomek Kosiorek Napisano 9 Listopad 2008 Napisano 9 Listopad 2008 Jak ktoś jest zainteresowany zdjęciami (nienajlepszymi ale z treścia tego co było) z wystawy AS 2008 z Sobieskiego to mogę przesłać. Starałem się "zdjąć" wszystko co było prezentowane. Temat z przymróżeniem;) 2
arturros Napisano 9 Listopad 2008 Napisano 9 Listopad 2008 Ja poproszę. Akurat mam na za miesiąc przygotować prezentację z wybranego tematu, związanego z technologią i zastanawiałem się nad audio, a tu taki dar z niebios:) Oczywiście jeśli będę mógł ich użyć w prezentacji:) z góry dzięki. [email protected]
Tomek Kosiorek Napisano 9 Listopad 2008 Autor Napisano 9 Listopad 2008 np. Chcesz w dużej rozdziałce? Jak w mniejszej niż 10MP to powiedz w jakiej
kamil.ochel Napisano 9 Listopad 2008 Napisano 9 Listopad 2008 ja też chętnie obejrzę ;p [email protected] mnie tam pasi pełna rozdziałka tylko czy Tobie będzie wygodnie to wysłać?
Tomek Kosiorek Napisano 9 Listopad 2008 Autor Napisano 9 Listopad 2008 będziesz miał albo gdzieś powieszę i dam link
Touch Napisano 9 Listopad 2008 Napisano 9 Listopad 2008 Może wrzuć tutaj jako fotorelację po prostu;) Myślę, że wiele osób chętnie by to zobaczyło;)
Tomek Kosiorek Napisano 9 Listopad 2008 Autor Napisano 9 Listopad 2008 (edytowane) http://rapidshare.com/files/162265919/Audio_Show.part1.rar.html na razie link;) opisywanie wystawy może mi trochę zająć a wrzucenie "suchych" zdjęć mało wyrafinowanych zresztą(forum graficzne w końcu;))... zastanowię się;) w edicie dam link do 2ki Edit: part 2 http://rapidshare.com/files/162281839/Audio_Show.part2.rar.html Właśnie widzę, że w tym dziale nie można załączyć zdjęć także pozostaje ssanie Jeśli się nikt z moderatorów nie pogniewa i nie naruszę żadnego z punktów regulaminu;) to mogę dać link do wątku że tak powiem audiofilskiego na innym forum gdzie te zdjęcia już są (prawie wszystkie) a systemy grające oraz wystawa okraszona jest niewybredymi;) komentarzami userów Edytowane 10 Listopad 2008 przez Tomek Kosiorek 1
Tomek Kosiorek Napisano 10 Listopad 2008 Autor Napisano 10 Listopad 2008 (edytowane) Końcówki mocy Classe i kolumny B&W z diamentowymi tweeterami stosowane w Abbey Road (zdjęcie Audio Show 767) Tam nagrywano SW i wiele innych Miłego oglądania hej! Edytowane 10 Listopad 2008 przez Tomek Kosiorek
kamil.ochel Napisano 10 Listopad 2008 Napisano 10 Listopad 2008 wyslij mi w mailu prosze link do tego forum bo mam rs zblokowane :) dzięki wielkie
arturros Napisano 10 Listopad 2008 Napisano 10 Listopad 2008 ja również dziękuję i proszę o link :) rep+1
Rekomendowane odpowiedzi