Napisano 10 Listopad 200816 l ilustracja. http://dismedia.pl/particle.jpg problem jest taki. mam strumień cząstek(SS) i pole wind jak spowodować aby strumień był ciągły, bez przerw? rozumiem ze jak w jednej klatce generuję 1000 cząstek to max nie liczy każdej z osobna tylko wyrzuca je jako jeden pakiet. da się to jakoś rozwiązać? z góry dzięki za pomoc
Napisano 10 Listopad 200816 l najprosztrze co mi do głowy przchodzi to puścić je po ścieżce (path follow)
Napisano 10 Listopad 200816 l tu mi wyszło jak wyszlo jak nie wyszlo?:) widac jak zwiekszysz ilisoc particli, sa przerwy;/
Napisano 10 Listopad 200816 l niestety nie..:( dzieki za próby ale to nie jest to. potrzebuje dużo cząsteczek jednym ciągiem. wszystkie kombinacje ostawień przestestowalem.
Napisano 10 Listopad 200816 l przepraszam Cię ale chyba nie przyjżałeś się. Jeszcze raz poprzedni plik z poprawką wyświetlania cząsetczek (geometry)
Napisano 11 Listopad 200816 l masz racje, to ja przepraszam. plik się tak samo nazywał i nie zauważyłem ze otwieram 1 a nie 1(2) ;] dzięki wielkie, działa dokładnie tak jak ma działać :)