Jaraskg Napisano 17 Listopad 2008 Share Napisano 17 Listopad 2008 Mam problem, robiłem scene i w trakcie zaczęły mi znikac nowe obiekty,a raczej przestały sie pojawiać,kiedy zresetuje maxa wszystko jest ok,ale w tej scenie akurat ten problem pozostaje nawet po restarcie maxa. Na 90% coś kliknąłem nieświadomie i tak sie stało, wyglada to tak: z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 17 Listopad 2008 Share Napisano 17 Listopad 2008 sprawdź czy nie masz ukrytych warstw i czy nie tworzysz właśnie na ukrytej. i na jakiegokolwiek boga nie zapisuj obrazków na imageshack w formacie png. tutaj nawet gif by wystarczył :] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaraskg Napisano 17 Listopad 2008 Autor Share Napisano 17 Listopad 2008 wielkie dzięki, było dokładnie jak napisałeś ^^ łap Rep Pointa a ten png,to automatycznie sie zrobił przez quick shota od image Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi