indian Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 Cześć.. zacznę od tego że jestem początkujący w grafice 3d. Wrzucam tu prawie skończony projekt komputera który wydłubałem w jakieś 3 dni. Jest to mój pierwszy projekt jaki zrobiłem w 3d max więc proszę o wyrozumiałość. wszelkie rady co poprawić ,co jest nie tak ,lub co dodać ,mile widziane. Z góry dziękuje i czekam na wasze komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korasonek Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 Witam! Praca jak na początek niezła w porównaniu do tego co niektórzy już na tym forum pokazywali ale.... 1Popatrz na komputer na którym się wzorowałeś czy on naprawdę ma kanty ostre jak żyleta? No i klawiatura do poprawy popatrz na swoją i popatrz Tutaj i porównaj jak są rozłożone klawisze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 19 Listopad 2008 Autor Share Napisano 19 Listopad 2008 No masz racje z tą klawiaturą, spróbuję ją poprawić w wolnym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 19 Listopad 2008 Autor Share Napisano 19 Listopad 2008 (edytowane) no i oto klawiatura, nie najlepsza ale jest, sami oceńcie. Edytowane 19 Listopad 2008 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 21 Listopad 2008 Autor Share Napisano 21 Listopad 2008 fakt kanty na za ostre, ale nie będę poprawiał tego projektu iż zaczynam nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 no nie, zrób go :) idzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 21 Listopad 2008 Autor Share Napisano 21 Listopad 2008 jest tylko jeden problem, nie mam pomysłu. gdybyś mógł coś doradzić, wspomóc to był bym bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 zajmij sie na razie jednym elementem. np klawiatura bo obecna jest srednia. wez sobie jakas referke i wrzuc do maxa zebys nie robil na oko i zrob konkretny model np Logitech DiNovo Edge. Ładna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 21 Listopad 2008 Autor Share Napisano 21 Listopad 2008 no bardzo ładna, jak wrócę do domu to zabieram się do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 21 Listopad 2008 Autor Share Napisano 21 Listopad 2008 ale jak na początek to nie jest najłatwiejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 ok czekam na upy! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 21 Listopad 2008 Autor Share Napisano 21 Listopad 2008 zacznę dopiero w niedziele bo teraz nie mam czasu i dzięki za zainteresowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 nie to żeby coś ale albo masz napęd na płyty gramofonowe albo 12 calowy monitor i klawiaturkę z kalkulatora......czek dis aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 21 Listopad 2008 Autor Share Napisano 21 Listopad 2008 nie mam napęd dvd 15 calowy monitor a klawiatuka zwykła microsoft reclussa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 21 Listopad 2008 Autor Share Napisano 21 Listopad 2008 ale racja z tym napędem to przesadziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi