Napisano 18 Listopad 200816 l Cześć.. zacznę od tego że jestem początkujący w grafice 3d. Wrzucam tu prawie skończony projekt komputera który wydłubałem w jakieś 3 dni. Jest to mój pierwszy projekt jaki zrobiłem w 3d max więc proszę o wyrozumiałość. wszelkie rady co poprawić ,co jest nie tak ,lub co dodać ,mile widziane. Z góry dziękuje i czekam na wasze komentarze.
Napisano 18 Listopad 200816 l Witam! Praca jak na początek niezła w porównaniu do tego co niektórzy już na tym forum pokazywali ale.... 1Popatrz na komputer na którym się wzorowałeś czy on naprawdę ma kanty ostre jak żyleta? No i klawiatura do poprawy popatrz na swoją i popatrz Tutaj i porównaj jak są rozłożone klawisze. Pozdrawiam
Napisano 19 Listopad 200816 l Autor No masz racje z tą klawiaturą, spróbuję ją poprawić w wolnym czasie.
Napisano 19 Listopad 200816 l Autor no i oto klawiatura, nie najlepsza ale jest, sami oceńcie. Edytowane 19 Listopad 200816 l przez indian
Napisano 21 Listopad 200816 l Autor fakt kanty na za ostre, ale nie będę poprawiał tego projektu iż zaczynam nowy.
Napisano 21 Listopad 200816 l Autor jest tylko jeden problem, nie mam pomysłu. gdybyś mógł coś doradzić, wspomóc to był bym bardzo wdzięczny.
Napisano 21 Listopad 200816 l zajmij sie na razie jednym elementem. np klawiatura bo obecna jest srednia. wez sobie jakas referke i wrzuc do maxa zebys nie robil na oko i zrob konkretny model np Logitech DiNovo Edge. Ładna :)
Napisano 21 Listopad 200816 l Autor zacznę dopiero w niedziele bo teraz nie mam czasu i dzięki za zainteresowanie
Napisano 21 Listopad 200816 l nie to żeby coś ale albo masz napęd na płyty gramofonowe albo 12 calowy monitor i klawiaturkę z kalkulatora......czek dis aut
Napisano 21 Listopad 200816 l Autor nie mam napęd dvd 15 calowy monitor a klawiatuka zwykła microsoft reclussa