atheg Napisano 19 Listopad 2008 Napisano 19 Listopad 2008 (edytowane) W ostatnim poscie sie troche tłumaczę, a tu efekt (nazwijmy to) końcowy. Właściwie szkic, ale niech będzie. A tu link do troszkę większej wersji: http://i291.photobucket.com/albums/ll311/atheg/knockout_big.jpg Pozdrawiam i dziękuję za komentarze. Na razie widzę, że wszyscy zajęci :) Posty sie nie kwapią do wyskakiwania z kapelusza. Sam nie wiem czy skończę bo napięty harmonogram ale próbę podjąć warto. Pierwszy pomysł dość oklepany więc poszedłem w humorystczna formę. Dr. Jeckyll i Mr. Hyde jako jego cień. Ot taki rysuneczek. Chyba, że mi przyjdzie do głowy coś innego. Pzdrw. Edytowane 28 Listopad 2008 przez atheg
atheg Napisano 19 Listopad 2008 Autor Napisano 19 Listopad 2008 Kurde, nie. Inaczej. Taki mi pomysl przyszedl do glowy: Inspiracja przyszla mi przy ogladaniu albumu z malarstwem Normana Rockwella. Stricktly a Sharpshooter z 1941 to moj ulubiony jego obraz. Drugi, ktory mial duze znaczenie przy kielkowaniu pomyslu to Southern Justice z lat 60-tych.
Varmer Napisano 19 Listopad 2008 Napisano 19 Listopad 2008 bardzo fajna krecha, drugi pomysł ciekawy ale kadr jeszcze nie bałdzo, no i proporcje zawodnika do wielkości ringu też do przemyślenie pozdrawiam i powodzenia
zi_q Napisano 20 Listopad 2008 Napisano 20 Listopad 2008 Tak jak napisal JeezBumpin, Swietna kreska.. naprawde podziwiam oraz 'pomysl 2' lepszy, mniej oklepany.. sadze ze jak pojdziesz w tym kierunku i troche to zdynamizujesz, zawojujesz scene digital paintingu. Pozdrawiam i zycze powodzenia w walce :]
atheg Napisano 23 Listopad 2008 Autor Napisano 23 Listopad 2008 Dziekuje chlopaki za zainteresowanie, komentarze i sugestie. Na razie jedyne co mi sie udalo zrobic to zmienic avatara :) ale na pewno w tym tygodniu siadze do boksera. PZDRW
atheg Napisano 28 Listopad 2008 Autor Napisano 28 Listopad 2008 Wiem juz, że jutro nic nie zrobię. Szkoda. Wrzucam jako finalną prackę efekt półtoragodzinnego śmazania w photoshopie. Strasznie nie chciałem się poddać i nie wystawić nic do CC :) Efekt sami ocenicie. Nic wielkiego ale jestem zadowolony z pomyslu... Up jest tu i w pierwszym poscie.
Rekomendowane odpowiedzi