Gość sokrates93 Napisano 22 Listopad 2008 Napisano 22 Listopad 2008 Witam! :grin: Od pewnego czasu mam problem z obrazem monitora i nie potrafię sobie z tym poradzić :???: Otóż komputer mi się zawiesza i obraz tak trochę się zmienia jakby miał za słaby komputer czy coś czy coś To jak zawiesza się to go resetuje i włączam od nowa poczym dostaje takiej "ziarnistości" takich kropeczek kwadratowych raczej zielonych :P I w normalnym trybie się nie uruchamia ale w awaryjnym to tak i są te krateczki właśnie i trzeba poczekać trochę (czasami w ogóle nie chcą zniknąć) ale mogę ruszać myszką wchodzić w foldery itd... Robiłem screen shota podczas tej ziarnistości i jak przeszło to zobaczyłem na to zdjęcie i nie było tej właśnie oto ziarnistości... Szukam odpowiedzi w google ale nic sensownego nie znalazłem :/ Proszę kogoś miłego o pomoc :) Mam nvidia 8400 GS Viste 32 bitową proc 2 rdzeniowy itd...
JmTm00 Napisano 22 Listopad 2008 Napisano 22 Listopad 2008 (edytowane) hm, ja tam sie nie znam ale wyglada jakby karta Ci padała powoli :/ Edytowane 22 Listopad 2008 przez JmTm00
Rekomendowane odpowiedzi