srywol Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 (edytowane) Witam, wszystkich, nie bede mowil ze witam po przerwie bo i tak nikt mnie nie pamieta:) Do rzeczy po latach znowu odpaliłem maxa z nudow i nawet znowu zaczęło mi się podobąć. Wrzucam do WIP-a scene nad którą pracuję - bardzo powoli z braku czasu. Czekam głownie na sugestie i porady. Pozdrawiam Edytowane 25 Listopad 2008 przez srywol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ndru Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 Ciekawie sie zapowiada. Ostatni domek (ten na koncu ulicy z prawej) lekko lewituje. Wiem ze to na razie testowe okna, ale zdecydowanie powinny miec szprosy, bo inaczej beda wygladac jak z barakow budowlanych. Czekam na upy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 Okien i drzwi jeszcze chyba nie ma; proponuje okna angielskie. A kowboje będą? Zapowiada się ciekawie, będe tu zaglądał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srywol Napisano 25 Listopad 2008 Autor Share Napisano 25 Listopad 2008 Szczerze to nie wiem jakie to są "angielskie okna" ale pogoogluje pewnie za tym. Celowo ich narazie nie dalem bo nie mam na nie pomysłu, a nie chce szpecic, pozatym beda mi sie zlewały na białym wiec narazie jade bez. Pewnie dodam je w kolejnym upie + jakies okkienice. Co do kowbojów to nie wiem z organiki jestem zerem, ale jakoś to miasteczko trzeba będzie ożywic, jakies konie, wozy, a jak starczy serca i samozaparcia to i ludzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi