Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, wszystkich, nie bede mowil ze witam po przerwie bo i tak nikt mnie nie pamieta:) Do rzeczy po latach znowu odpaliłem maxa z nudow i nawet znowu zaczęło mi się podobąć. Wrzucam do WIP-a scene nad którą pracuję - bardzo powoli z braku czasu. Czekam głownie na sugestie i porady. Pozdrawiam

92168456ii2.jpg

Edytowane przez srywol

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ciekawie sie zapowiada. Ostatni domek (ten na koncu ulicy z prawej) lekko lewituje. Wiem ze to na razie testowe okna, ale zdecydowanie powinny miec szprosy, bo inaczej beda wygladac jak z barakow budowlanych.

Czekam na upy.

Napisano

Okien i drzwi jeszcze chyba nie ma; proponuje okna angielskie. A kowboje będą? Zapowiada się ciekawie, będe tu zaglądał.

Napisano
  • Autor

Szczerze to nie wiem jakie to są "angielskie okna" ale pogoogluje pewnie za tym. Celowo ich narazie nie dalem bo nie mam na nie pomysłu, a nie chce szpecic, pozatym beda mi sie zlewały na białym wiec narazie jade bez. Pewnie dodam je w kolejnym upie + jakies okkienice. Co do kowbojów to nie wiem z organiki jestem zerem, ale jakoś to miasteczko trzeba będzie ożywic, jakies konie, wozy, a jak starczy serca i samozaparcia to i ludzie.