tiger133 Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 Przepraszam że akurat tu to zamieszczam ale nie wiedziałem gdzie to wrzucić. Mam problem odnośnie kierowania kamerą w okienku perspective... wiem, wiem może wydać się to Wam śmieszne ... Znam tylko do obracania i kierowania okienkiem narzędzie Art Rotate (Crtl+r) są jakieś inne soposoby?? W tym tutorialu koleś jakoś inaczej kieruje : http://pl.youtube.com/watch?v=Lrx7xgfo9R8 Czy byłby ktoś tak miły i wytłumaczyłby mi jak ten koleś na filmie obracał ? Z góry thx za odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 Nie laska tego do dzialu 3d max wrzucic? Gdyby nie to ze dales linka do tutka to pozostalo by zastanawiac sie o jaki program ci chodzi, albo wrozyc z fusow. A gosc pewnie uzywa alt+srodkowy przycisk mychy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiger133 Napisano 29 Listopad 2008 Autor Share Napisano 29 Listopad 2008 Dzięki za odpowiedź oczywiście, sorry że nie napisałem najważniejszych informaji :P i nie ten dział. Jak patrzyłem to w dziale 3ds max było tylko 5 postów więc myślałem że tam nie wrzucać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi