Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Prosty tutek o modelowaniu miniguna . Może się komuś przyda , z góry sory za pomyłki :P. Nie wiem czemu podzielił mi się on na 2 części mimo że nagrywałem to jako całość . Zrobię jeszcze kontynuację ale to może jutro .

[9mb + 21mb]

EDIT :

Tam jest w pewnym momencie tekst ".........Od razu wytłumaczę opcję bevel ........" Chodzi o Boolean .

Edytowane przez mileS
  • Like 1
  • Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Druga część już nagrana , ale trochę lipnym kodekiem nagrałem i mi 104 MB wyszło na 40 minut filmiku . Przy moim necie na rapidshare idze 6kb/s co daje 6 godzin wrzucania ....

Napisano

to czekamy bo pierwsza czesc taka doscyc lajtowa mysle ze w drugiej bedzie sie wiecej ciekawego dzialo :P znaczy tutek dobry poprostu dosc proste elementy byly tworzene wiec jestem ciekaw drugiej czesci w ktorej jest troche wiecej detalu

Napisano

Znacie jakiś darmowy hosting ktory trzyma dłużej pliki , bo widzę że ten error jest związany z tym ze na rapidshare mozna tylko 10 razy pobrac plik ..

Temporal -> Bo to miał być prosty tutek dla zaczynających :D . W drugiej części troszkę więcej się dzieje ale bez sensacji ;]

Napisano

Nie wierze , zostawiłem specjalnie kompa na te 5 godzin żeby się wrzuciło . Przychodzę do domu a tu psikus , error .... musiało na chwile przerwać połączenie internetowe.