mileS Napisano 29 Listopad 2008 Napisano 29 Listopad 2008 (edytowane) Prosty tutek o modelowaniu miniguna . Może się komuś przyda , z góry sory za pomyłki :P. Nie wiem czemu podzielił mi się on na 2 części mimo że nagrywałem to jako całość . Zrobię jeszcze kontynuację ale to może jutro . [9mb + 21mb] EDIT : Tam jest w pewnym momencie tekst ".........Od razu wytłumaczę opcję bevel ........" Chodzi o Boolean . Edytowane 29 Listopad 2008 przez mileS 1
mileS Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Napisano 3 Grudzień 2008 Druga część już nagrana , ale trochę lipnym kodekiem nagrałem i mi 104 MB wyszło na 40 minut filmiku . Przy moim necie na rapidshare idze 6kb/s co daje 6 godzin wrzucania ....
Temporal Napisano 3 Grudzień 2008 Napisano 3 Grudzień 2008 to czekamy bo pierwsza czesc taka doscyc lajtowa mysle ze w drugiej bedzie sie wiecej ciekawego dzialo :P znaczy tutek dobry poprostu dosc proste elementy byly tworzene wiec jestem ciekaw drugiej czesci w ktorej jest troche wiecej detalu
mileS Napisano 4 Grudzień 2008 Autor Napisano 4 Grudzień 2008 Znacie jakiś darmowy hosting ktory trzyma dłużej pliki , bo widzę że ten error jest związany z tym ze na rapidshare mozna tylko 10 razy pobrac plik .. Temporal -> Bo to miał być prosty tutek dla zaczynających :D . W drugiej części troszkę więcej się dzieje ale bez sensacji ;]
Topek Napisano 4 Grudzień 2008 Napisano 4 Grudzień 2008 http://www.zshare.net/ How long will my files be hosted on zSHARE? There is no time limit, but files not downloaded for more than 60 days are automatically deleted in order to keep our hard drives clean.
mileS Napisano 4 Grudzień 2008 Autor Napisano 4 Grudzień 2008 Nie wierze , zostawiłem specjalnie kompa na te 5 godzin żeby się wrzuciło . Przychodzę do domu a tu psikus , error .... musiało na chwile przerwać połączenie internetowe.
Zacha Napisano 24 Grudzień 2008 Napisano 24 Grudzień 2008 czy ktoś mógłby udostępnić ten tutorial, bardzo bym chciał zrobić taki minigun Pozdro
Muzzy Napisano 25 Grudzień 2008 Napisano 25 Grudzień 2008 (edytowane) mileS mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko :-) 9MB + 21MB Edytowane 25 Grudzień 2008 przez Muzzy 1
Zacha Napisano 26 Grudzień 2008 Napisano 26 Grudzień 2008 No ja już pierwszą część Miniguna zrobiłem i czekam na drugą część Guna :cool:
mileS Napisano 27 Grudzień 2008 Autor Napisano 27 Grudzień 2008 Problem jest tylko jeden .... Ten przeklęty net :/ może zostawię dzisiaj wieczorem żeby się wrzuciło na serwer.
skorpion85 Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 No fajnie by było zobaczyć z większymi detalami :) ja też jestem początkujący więc się na pewno przyda :)
JmTm00 Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 jeeez guys......................Use your brain if You have any................
Rekomendowane odpowiedzi