Napisano 29 Listopad 200816 l Prosty tutek o modelowaniu miniguna . Może się komuś przyda , z góry sory za pomyłki :P. Nie wiem czemu podzielił mi się on na 2 części mimo że nagrywałem to jako całość . Zrobię jeszcze kontynuację ale to może jutro . [9mb + 21mb] EDIT : Tam jest w pewnym momencie tekst ".........Od razu wytłumaczę opcję bevel ........" Chodzi o Boolean . Edytowane 29 Listopad 200816 l przez mileS
Napisano 3 Grudzień 200816 l Autor Druga część już nagrana , ale trochę lipnym kodekiem nagrałem i mi 104 MB wyszło na 40 minut filmiku . Przy moim necie na rapidshare idze 6kb/s co daje 6 godzin wrzucania ....
Napisano 3 Grudzień 200816 l to czekamy bo pierwsza czesc taka doscyc lajtowa mysle ze w drugiej bedzie sie wiecej ciekawego dzialo :P znaczy tutek dobry poprostu dosc proste elementy byly tworzene wiec jestem ciekaw drugiej czesci w ktorej jest troche wiecej detalu
Napisano 4 Grudzień 200816 l Autor Znacie jakiś darmowy hosting ktory trzyma dłużej pliki , bo widzę że ten error jest związany z tym ze na rapidshare mozna tylko 10 razy pobrac plik .. Temporal -> Bo to miał być prosty tutek dla zaczynających :D . W drugiej części troszkę więcej się dzieje ale bez sensacji ;]
Napisano 4 Grudzień 200816 l http://www.zshare.net/ How long will my files be hosted on zSHARE? There is no time limit, but files not downloaded for more than 60 days are automatically deleted in order to keep our hard drives clean.
Napisano 4 Grudzień 200816 l Autor Nie wierze , zostawiłem specjalnie kompa na te 5 godzin żeby się wrzuciło . Przychodzę do domu a tu psikus , error .... musiało na chwile przerwać połączenie internetowe.
Napisano 24 Grudzień 200816 l czy ktoś mógłby udostępnić ten tutorial, bardzo bym chciał zrobić taki minigun Pozdro
Napisano 25 Grudzień 200816 l mileS mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko :-) 9MB + 21MB Edytowane 25 Grudzień 200816 l przez Muzzy
Napisano 26 Grudzień 200816 l No ja już pierwszą część Miniguna zrobiłem i czekam na drugą część Guna :cool:
Napisano 27 Grudzień 200816 l Autor Problem jest tylko jeden .... Ten przeklęty net :/ może zostawię dzisiaj wieczorem żeby się wrzuciło na serwer.
Napisano 26 Luty 200916 l No fajnie by było zobaczyć z większymi detalami :) ja też jestem początkujący więc się na pewno przyda :)
Napisano 26 Luty 200916 l jeeez guys......................Use your brain if You have any................