Skocz do zawartości

[Zlecenia] Grafik 2D/3D (gamedev)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Poszukuję grafika któremu będę mógł zlecić wykonanie prac związanych z grafiką 2D(głównie malowanie tekstur) oraz 3D.

Aktualnie jestem na etapie rozmów z wydawcą w sprawie gry dla dzieci. Ogólnie wszystko jest na dobrej drodze do podpisania umowy.

Niestety nie jestem w stanie wszystkiego wykonać samodzielnie dlatego chciałbym zlecić wykonywanie tekstur oraz modeli innej osobie. Niestety budżet nie jest za wysoki, dlatego również nie jestem w stanie zapłacić wysokiego wynagrodzenia za pracę, ale raczej nie powinno być hańbiące. Możemy przyjąć umowę, że za każdy model/teksturę będę wypłacał danej osobie wynagrodzenie, dlatego osoba, która zechce współpracować dostanie coś więcej niż praca w zespole przy projekcie, który kończy się słomianym zapałem (bo takich amatorskich projektów jest pełno)...

Do gry wchodzi tworzenie modeli wyłącznie low - poly bez normal map, także modele nie będą wymagające, natomiast jeżeli chodzi o tekstury, to tutaj napewno nie obejdzie się bez samodzielnego malowania, gdyż grafika ma być kolorowa/bajkowa. Preferowany styl podobny do World of Warcraft, a dla osób, które nie widziały/grały mały link

http://www.nebdaar.com/wow/wallpapers/wow-stormwind-combo-1280x1024.jpg

Nie wymagam od nikogo aby rzucał aktualną pracę/szkołe czy uczelnię, dlatego wpełni zgadzam się na robienie po godzinach. Oczywiście wszystko z umiarem i malowanie tekstury 512/512 nie może zająć tygodnia czasu.

Szczegółowe informacje odnośnie projektu (specyfikacja/design doc), a otrzyma osoba, która będzie chętna nawiązać współpracę, nie chciałbym publicznie tego pokazywać ponieważ nie wiem czy wydawca nie będzie miał mi tego za złe... Jest zrobiony również mały filmik, jednak również z wyżej wymienionych powodów nie chciałbym go publicznie pokazywać.

Prefowane są osoby ze Śląska, ale nic nie stoi na przeszkodzie aby nawiązać współpracę z osobą, która mieszka dalej. Po prostu chciałbym od czasu do czasu się spotkać i na żywo porozmawiać.

Oczywiście jeżeli wszystko się dobrze ułoży jest możliwa dalsza współpraca przy innych projektach.

Kontakt:

GG: 5319206

e-mail: coldzik_at_gmail.com (_at_ zamienić na @ oczywiscie)

• Odpowiedzi 0
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności