Gość dudi Napisano 4 Marzec 2004 Share Napisano 4 Marzec 2004 witam mam proplem dotyczacy podstawiania dzwieku pod animacje w 3d max\'e ,przelecialem cale forum i znalazlem kilka dyskusji na temat dzwieku ale nie mojego problemu kozystalem tez z tutoriala http://www.max3d.pl/dltut.php?id=tut42&href=tutoriale/kurs40/soundpl.htm problem polega na tym ze kiedy podkladam dziek pod animacje to wszystko jest ok ,animacja chodzi i dzwiek tez jest dopasowany ,jednym slowem wszystko zapiete na ostani guzik ,lepiej byc nie moze ale kiedy wyrenderuje animacje jako plik avi to animacja leci razem z dzwiekiem a kiedy sie konczy to powtarzany jest sam dzwiek jak by mial wlaczona opcje LOOP albo REPEAT jak zrobic aby dziek przelecial tylko raz a nie powtarzal sie caly czas az sie filmik skonczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 najlepiej szczerze mowiac to zrob ten dzwiek w takim programie jak premiere lub cos w tym stylu a tutaj to prawdopodobnie wlasnie masz wlaczona funkcje loop w dopeshit wiec wystarczy ja wylaczyc:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 jesli temat jeszcze aktualny to ja bym polecał vegs video 3.0 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi