mrozik26 Napisano 25 Grudzień 2008 Napisano 25 Grudzień 2008 (edytowane) no cóż ... oczekuje na krytykę ... myślałem że wreszcie udało mi sie sklecić coś ciekawego ale jak teraz na to patrze to wygląda to żałośnie ;] do boju krytyczni radcy ! Edytowane 26 Grudzień 2008 przez mrozik26
Urbanboogie Napisano 25 Grudzień 2008 Napisano 25 Grudzień 2008 Podoba mi sie pomysl i kolory od pasa w dol :) Te latajace robale zdaja sie troche nie pasowac
heavymental Napisano 28 Grudzień 2008 Napisano 28 Grudzień 2008 Fajniste. Tylko tak jak przedmówca wspomniał - pozbyć się tych tworów latający. I bym zmienił coś w tej budce na kapeluszu. Może więcej szczegółów? Nie wiem, jakoś dziwno wygląda. Ale pomysł fajny ;]
emmilius Napisano 28 Grudzień 2008 Napisano 28 Grudzień 2008 Mnie się podoba - przyjemnie klimat zbudowany. Ale chmury jak dla mnie troszkę nieskończone, widzę koła - jakby jeszcze szkicem pachniało =]
Beatou Napisano 28 Grudzień 2008 Napisano 28 Grudzień 2008 ja tu widzę jakąś taką niespójność barwną.. wiem że tam na dole tak ma byc ale jakoś mi to całościowo nie gra chociaż pomysł bardzo na tak:)
Rekomendowane odpowiedzi