SereCk Napisano 27 Grudzień 2008 Share Napisano 27 Grudzień 2008 no wiec... mozna powiedziec ze w polowie roboty juz jestem.. w wolnych chiwlach napewno dokoncze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamal333 Napisano 27 Grudzień 2008 Share Napisano 27 Grudzień 2008 Te lampki na krawędziach basenu wyglądają trochę jak znicze.Jako że to jeszcze wip to nie przyczepiam się do otoczenia za budynkiem. Dawaj rendery w większej rozdziałce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 27 Grudzień 2008 Share Napisano 27 Grudzień 2008 materiał ścian i te kwiaty bardzo przypadły mi do gustu ,szczególnie kwiaty(jak ty je zrobiłeś??). wazony takie sobie ale jak to już kolega powiedział : ...to jeszcze wip... więc pracuj dalej pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 28 Grudzień 2008 Share Napisano 28 Grudzień 2008 Sądząc po cieniu na ścianie naprzeciwko kamery - słońce jest jeszcze wysoko. Nie gra w takim razie półmrok, a także jasność nieba jest fe. Gdyby render był nieco lepszej jakości można byłoby powiedzieć co nieco o materiałach i modelach. Co do pomysłu, jest bardzo dobry i można dużo z niego wycisnąć. Jeśli chodzi o drzwi na pierwszym piętrze to niezbyt szczęśliwy pomysł, o ile nie planujesz schodów. Ich materiał również jest niewidoczny mimo oświetlenia bezpośredniego Tę roślinę, czy też cokolwiek to jest, odstawiłbym trochę od ognia. Bardzo podoba mi się woda i wszystkie szmaty. Tylko te szare słupy potrzebują lepszego materiału. PZDR mkeruj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 28 Grudzień 2008 Share Napisano 28 Grudzień 2008 proporcje leżą imo ale render wcale zacny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiraa Napisano 28 Grudzień 2008 Share Napisano 28 Grudzień 2008 Bardzo klimatyczne, ciekawy i nośny temat. A teraz uwagi: szare słupy sa za jednolite i zbyt gładkie, jeżeli tam świeci słońce to jest jednak ciut za ciemno, jesli chcesz zmierzch to je schowaj; latarenki fajne, sama tekie robiłam niedawno, ale mam lepsze ;P ,no i zapal chociaż kilka; roslina jakaś przezroczysta. Pracuj dalej bom ciekawa finału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 28 Grudzień 2008 Share Napisano 28 Grudzień 2008 Klimacik rzeczywiście jest, od razu przypomniała mi się stara gra na dosa Alladin :) Wydaje mi się tylko, że kanty budynków nie powinny być tak ostre - tylko raczej obłe i nierówne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi