Napisano 27 Grudzień 200816 l no wiec... mozna powiedziec ze w polowie roboty juz jestem.. w wolnych chiwlach napewno dokoncze...
Napisano 27 Grudzień 200816 l Te lampki na krawędziach basenu wyglądają trochę jak znicze.Jako że to jeszcze wip to nie przyczepiam się do otoczenia za budynkiem. Dawaj rendery w większej rozdziałce
Napisano 27 Grudzień 200816 l materiał ścian i te kwiaty bardzo przypadły mi do gustu ,szczególnie kwiaty(jak ty je zrobiłeś??). wazony takie sobie ale jak to już kolega powiedział : ...to jeszcze wip... więc pracuj dalej pozdro
Napisano 28 Grudzień 200816 l Sądząc po cieniu na ścianie naprzeciwko kamery - słońce jest jeszcze wysoko. Nie gra w takim razie półmrok, a także jasność nieba jest fe. Gdyby render był nieco lepszej jakości można byłoby powiedzieć co nieco o materiałach i modelach. Co do pomysłu, jest bardzo dobry i można dużo z niego wycisnąć. Jeśli chodzi o drzwi na pierwszym piętrze to niezbyt szczęśliwy pomysł, o ile nie planujesz schodów. Ich materiał również jest niewidoczny mimo oświetlenia bezpośredniego Tę roślinę, czy też cokolwiek to jest, odstawiłbym trochę od ognia. Bardzo podoba mi się woda i wszystkie szmaty. Tylko te szare słupy potrzebują lepszego materiału. PZDR mkeruj
Napisano 28 Grudzień 200816 l Bardzo klimatyczne, ciekawy i nośny temat. A teraz uwagi: szare słupy sa za jednolite i zbyt gładkie, jeżeli tam świeci słońce to jest jednak ciut za ciemno, jesli chcesz zmierzch to je schowaj; latarenki fajne, sama tekie robiłam niedawno, ale mam lepsze ;P ,no i zapal chociaż kilka; roslina jakaś przezroczysta. Pracuj dalej bom ciekawa finału.
Napisano 28 Grudzień 200816 l Klimacik rzeczywiście jest, od razu przypomniała mi się stara gra na dosa Alladin :) Wydaje mi się tylko, że kanty budynków nie powinny być tak ostre - tylko raczej obłe i nierówne.