Napisano 2 Styczeń 200916 l Zaczalem prace nad kapsula ratunkowa do gry SF. Co sadzicie o modelu? Czego mu brakuje, a czegos brakuje na pewno, tylko nie wiem czego... (Skrzydla sluza do stabilizacji lotu w atmosferze)
Napisano 2 Styczeń 200916 l Jezeli to kapsula ratunkowa to hmmm..powinna miec chyba jaki naped,ale ciezko byloby go gdzies tu umiescic.To ma byc kapsula ratunkowa aby powrocic na ziemie tak?(nie wiem :P)to chyba powinna miec jak najmniej odstajacych czesci,ale wiesz...ja sie nie znam :)),milej pracy i powodzenia.
Napisano 3 Styczeń 200916 l strasznie kanciasta ta kapsuła, widać też że smooth grupy Ci padły. pokarz refelki. pozdro P.S twój koncept ??
Napisano 5 Styczeń 200916 l Autor Skateforlife, racja, zapomnialem o napedzie. Niedlugo poprawie. Noted, indian, wszystko wymyslam w biegu, nie mam referek :) A robie to do mojej autorskiej gry RPG - Trekt. I jest to moj koncept. Bardziej opisze go niedlugo, przy nastepnym update. lukasz_walczak, dopiero zaczalem, jak widac :)
Napisano 6 Marzec 200916 l ciągle "kanciaście", i zwaliły ci się smooth grupy na pewnych częściach "statku"
Napisano 6 Marzec 200916 l Moim zdaniem wygląda strasznie ;p , taki box i parę beveli , najpierw przydało by się przemyśleć projekt ;] Kapsuła powinna chyba być mniejsza , to wygląda bardziej jak jakiś wahadłowiec .
Napisano 9 Marzec 200916 l Autor indian, dzieki tobie wiem teraz o smooth grupach :) teraz je dodam TigerHellmake, myslalem ze do manewrowania starcza te z tylu, ale po przemysleniu, dodam jeszcze dodatkowe silniczki manewrowe. Poke, jasne ze wystajace rury, kable i skomplikowane ksztalty wygladaja fajnie. Gdy sie zastanawialem (przemyslalem) nad projektem, doszedlem do wniosku, ze skoro to ma wejsc w atmosfere jakiejs planety, to musi miec jak najmniej wystajacych czesci. Dlatego wszystko jest takie proste.
Napisano 9 Marzec 200916 l Ale może mieć pare wystających elementów o obiegowym kształcie, i to wcale jej nie spowolni.. Moim zdaniem nie jest aż tak źle :) Pracuj, pracuj.
Napisano 11 Maj 200915 l Autor Po kilku poprawkach i oteksturowaniu: Duzy rozmiar: http://tecbug.pl/grafika/fora/kapsula4_1600.jpg