Napisano 12 Styczeń 200916 l Witajcie, Mam dziwny problem z MAXem. Wersja 64 bitowa 2008 nie odpala się... 32-bit startuje normalnie. Czy możecie mi powiedzieć co może być przyczyną? Czy MAX ma coś w rodzaju loga z uruchamiania??? Pozdrawiam Krzysiek
Napisano 12 Styczeń 200916 l oczywiście pojawia sie pytanie czy masz system również 64 bitowy Vista bądź XP x64... Niektóre funkcje są włączone gdy twoja karta graficzna obsługuje PixelShader 3.0 Wymagania maxa x64 2008 - procesor Intel EM64T, AMD Athlon 64 (lub szybszy), AMD Opteron, - pamięć: 1 GB RAM (zalecane 4 GB), - 500 MB miejsca na HDD na plik wymiany (zalecane 2 GB).
Napisano 13 Styczeń 200916 l Autor mam dwa xeony, 16gb ramu i macież >1tb więc raczej to nie to... może jeszcze jakieś pomysly, co z logiem, istnieje w ogóle coś takiego?
Napisano 13 Styczeń 200916 l Autor ...dodam jeszcze bardzo ważną rzecz... na maszyn ie z którą mam problemy są dwa konta użytkowników. z jednego max się uruchamia a drugiego nie :))))) dostęp do całych dysków i katalogów jest z uprawnieniami Full Controll więc kwestia uprawnień nie wchodzi raczej w rachubę. Acha... no i system, oczywiście jest x64
Napisano 13 Styczeń 200916 l ...dodam jeszcze bardzo ważną rzecz... na maszyn ie z którą mam problemy są dwa konta użytkowników. z jednego max się uruchamia a drugiego nie :))))) dostęp do całych dysków i katalogów jest z uprawnieniami Full Controll więc kwestia uprawnień nie wchodzi raczej w rachubę. Acha... no i system, oczywiście jest x64 A konto z którego instalujesz i próbujesz uruchomić ma uprawnienia admistratora? Co to za system w ogóle? Xp, Vista?