dja Napisano 12 Styczeń 2009 Napisano 12 Styczeń 2009 Witam. Od niedawna bawie sie w 3ds maxie, dodatkowo pasjonuje mnie cardesign. Dlatego postanowilem stworzyc wlasny model 3D. Mysle, ze to dobry sposob aby poszerzyc swoje umiejetnosci w 3D jak i w designie. Wrzucam kilka prac ktore jakis czas temu zrobilem. Waszym zdaniem, ktory projekt jest najciekawszy i warty dalszego rozwiniecia? Z czasem bede wrzucal kolejne ujecia wybranego auta.
M4rcus Napisano 12 Styczeń 2009 Napisano 12 Styczeń 2009 no ja tez sie w to bawie, z tym ze flamastrami:P
KamillM Napisano 12 Styczeń 2009 Napisano 12 Styczeń 2009 1. za obły. 3. typowy concept (gdzie przód/tył?). 2. imo najlepszy, najbardziej wyrazisty :) No i wogóle jakiś rewolucyjny pojazd, 2-osobowy suv? Hm ;> Całkiem fajnie rysujesz te autka.
mileS Napisano 12 Styczeń 2009 Napisano 12 Styczeń 2009 jedynka potrzebuje troszkę agresywnych wcięć i jakoś mi szyba nie pasuje ,wydaje mi się że niema prawa bytu . Powodzenia . Co do 2 i 3 to jakoś takie oklepane i mało zaskakujące . dwójka mi się kojarzy z Audi Q 7' a trójka do R8( w sumie nie wiem czemu...) . Mimo wszystko 3 najlepsza daj jakiś widok z przodu .
dja Napisano 12 Styczeń 2009 Autor Napisano 12 Styczeń 2009 1 to nawiazanie do Cintroena DS i chyba nad nim sie skupie;
Rekomendowane odpowiedzi