Napisano 14 Styczeń 200916 l hej mam od jakiegos czasu problem z tabletem wacoma (intuos3) a wlasciwie nie z tabletem a z komputrem albo systemem. Otoz tablet czasem reaguje na nacisk a czasem nie (na obrazku linie z fotoszopa rysowane z tym samym naciskiem). Sprawdzalem na roznych softach, sprawdzalem na 2 tablecie z 2 piorkiem (tez wacoma, intuos3), ciagle tak samo. Czasem jeszcze pojawia sie efekt przeskakiwania kursora, przeskakuje on miedzy 2 roznymi punktami na ekranie. Ma ktos pomysl w czym moze tkwic problem? przeinstalowalem stery, odlaczylem inne urzadzenia usb, wylaczylem glosniki i ciagle ten sam problem!
Napisano 14 Styczeń 200916 l Ja mam cos takiego w pracy raz na jakis czas, ale wylaczenie/wlaczenie shopa rozwiazuje sprawe. Wiec no idea zbytnio :/
Napisano 24 Styczeń 200916 l chodzi o to ze gdy podczas odpalania szopa przełączasz sie na inne aplikacje (np. net itp) to szop nie wykryje ci nacisku piórka, jak dasz mu spokoj i pozwolisz sie spokojnie odpalic bez uruchamiania innych przeglądarek itp. bedzie ok. Przynajmniej u mnie coś takiego sie dzieje
Napisano 24 Styczeń 200916 l wiem ze tak tez sie dzieje, podobnie bywa czasem jak fotoszopa odpali sie mycha a nie piorkiem, tez moze gubic nacisk. ale to nie to, u mnie dzieje sie tak we wszystkich programach, i na 2 takich samcyh tabletach:(