Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

taka oto formulka.

chcialem sie zmierzyc z siatka i w sumie to srednio mi to wyszlo, na moj gust za duzo poly. prosze o komentarze. planuje jeszcze tutaj pomodelowac jeszcze troszke, podmalowac tez bo sporo brakuje kolorkow no i jakies lepsze studio (prosze o rady) no i mam troszke klopot z materialami. (ten srebrny lakier wyglada jak srebrny lakier?)

dosc szybki projekt wiec super detalu raczej nie bedzie.

pojezdzajcie :)

mp41ae5.jpg

no i siateczka (nie wszystko sie uchowalo bez kasacji historii po ms'ie)

obrazek2km0.jpg

dzieki

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

dzieki Airice. masz slusznosc, tylko nie wiem czego w zawieszeniu jeszcze nima :) i jeszcze zauwazylem prege przez srodek co idzie.. po sklejeniu polowek nie usunalem edgeloop'a :)

Napisano

Bolid z sezonu 2006? Wielki plus za pomysł, wykonanie też niezłe. Skoro jest zawieszenie to pochwal się nim ;)

PS. Na wewnętrznej stronie opon nie powinno być oznaczeń, tymbardziej ich lustrzanych odbić :)

Napisano

dzieki chlopaki :)

kamil. sa napisy po wewnetrznych stronach opon :) ale co do lustrzanego odbicia to super ze zauwazyles :) nie zflipowalem uv'ki

daje zawieszenie (nie wiem czy czegos nie pominalem bo f1 to dziiiwnnaa konstrukcja) :D

94279852pf9.jpg

Napisano

dawno nikt formulki nie modelowal... fajny wybor, tymbardziej ze maclarem zawsze mial najpieknieszje bolidy. Ale BMW ostatnio tez bardzo ladnie wygladalo z ich noskiem. Podoba mi sie jeszcze material lakeru, jak bys studio dopracowal, bylo by baardzo fajnie. Brakuje jeszcze detalu do pelni szczescia. Blachy bolidy nie sa jedna całoscia, wiec mozesz je podzielic na osobne fragmenty