ptaszek Napisano 17 Styczeń 2009 Napisano 17 Styczeń 2009 taka oto formulka. chcialem sie zmierzyc z siatka i w sumie to srednio mi to wyszlo, na moj gust za duzo poly. prosze o komentarze. planuje jeszcze tutaj pomodelowac jeszcze troszke, podmalowac tez bo sporo brakuje kolorkow no i jakies lepsze studio (prosze o rady) no i mam troszke klopot z materialami. (ten srebrny lakier wyglada jak srebrny lakier?) dosc szybki projekt wiec super detalu raczej nie bedzie. pojezdzajcie :) no i siateczka (nie wszystko sie uchowalo bez kasacji historii po ms'ie) dzieki
Airice Napisano 17 Styczeń 2009 Napisano 17 Styczeń 2009 mi sie podoba, ale.. -mam nadzieje ze zrobisz całe zawieszenie ;p - dziwnie sie układa cos naklejka z boku
ptaszek Napisano 17 Styczeń 2009 Autor Napisano 17 Styczeń 2009 dzieki Airice. masz slusznosc, tylko nie wiem czego w zawieszeniu jeszcze nima :) i jeszcze zauwazylem prege przez srodek co idzie.. po sklejeniu polowek nie usunalem edgeloop'a :)
KamillM Napisano 18 Styczeń 2009 Napisano 18 Styczeń 2009 Bolid z sezonu 2006? Wielki plus za pomysł, wykonanie też niezłe. Skoro jest zawieszenie to pochwal się nim ;) PS. Na wewnętrznej stronie opon nie powinno być oznaczeń, tymbardziej ich lustrzanych odbić :)
Airice Napisano 18 Styczeń 2009 Napisano 18 Styczeń 2009 zawieszenia z przodu wogole nie ma ;p looknij na referki zobaczysz ile tam idzie belek z carbonu ^^
ptaszek Napisano 18 Styczeń 2009 Autor Napisano 18 Styczeń 2009 dzieki chlopaki :) kamil. sa napisy po wewnetrznych stronach opon :) ale co do lustrzanego odbicia to super ze zauwazyles :) nie zflipowalem uv'ki daje zawieszenie (nie wiem czy czegos nie pominalem bo f1 to dziiiwnnaa konstrukcja) :D
SereCk Napisano 18 Styczeń 2009 Napisano 18 Styczeń 2009 dawno nikt formulki nie modelowal... fajny wybor, tymbardziej ze maclarem zawsze mial najpieknieszje bolidy. Ale BMW ostatnio tez bardzo ladnie wygladalo z ich noskiem. Podoba mi sie jeszcze material lakeru, jak bys studio dopracowal, bylo by baardzo fajnie. Brakuje jeszcze detalu do pelni szczescia. Blachy bolidy nie sa jedna całoscia, wiec mozesz je podzielic na osobne fragmenty
Rekomendowane odpowiedzi