lord_saskybody Napisano 22 Styczeń 2009 Napisano 22 Styczeń 2009 (edytowane) Hej , witam serdecznie Interesuje mnie koszt zbudowania strony dla pewnej kawiarni w pewnym miescie Co mnie mianowicie interesuje: OPCJA #1 - szata graficzna , pasująca do wystroju i klimatu kawiarni; - panel dla (własciciela) admina strony za pomocą którego bedzie mogło sie dodawac nowe fotki ,cos jak w stylu na naszej klasie + pole gdzie mozna dodac komentarz do zdjecia. Interesowałby mnie równiez panel w stylu - ksiegi gosci - gdzie mozna by było dodawać komentarze na temat kawiarni ( a z poziomu admina , usuwać je) *- (jako opcja) - na stronie głównej cos w stylu newsów AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB CCCCCCCCCCCCCCCCCCCC Czytaj wiecej... cos w stylu fragmentu news'a z możliwoscia przescia do całosci - ilosc podstron ok 3-5 Ile by mnie to kosztowało?? Mogę podesłać fotki wrazie zainteresowania ofertą , mile widziane wczesniej portfolio z wczesniejszymi doknaniami oraz nie mam czasu na nie pewne oferty więc prosze o kontakt od osób dość kompetentnych. OPCJA #2: Ewentualnie zbudowanie strony bez panelu admina , poprostu z materiałów nadesłanych przeze mnie. pozdrawiam MK aka saskybody Edytowane 22 Styczeń 2009 przez lord_saskybody
Rekomendowane odpowiedzi