Phantom Napisano 7 Marzec 2004 Napisano 7 Marzec 2004 witam...:) mam małe pytanie do użytkowników PSa 7...czy możliwa jest zmiana colorów czcionki okien photoshopa?? Czy standardowo jest czarna?? pozdrawiam...
dr Ug Napisano 7 Marzec 2004 Napisano 7 Marzec 2004 Jezeli w ogole sie to da zmienic, to tylko z poziomu Windowsa.
Phantom Napisano 7 Marzec 2004 Autor Napisano 7 Marzec 2004 no to wtakim razie się nie da :) bo w winshicie próbowałem...:) dzięki :)
Pierzak Napisano 8 Marzec 2004 Napisano 8 Marzec 2004 Można pozmieniać kolory w monitorez i wtedy sie uda. 8)
Quadysz Napisano 8 Marzec 2004 Napisano 8 Marzec 2004 kiedys byl taki program do zmieniania plikow systemowych, exe sys takie tam ,dzialalo to tez na innych programach, mozna bylo zmieniac ustawienia niektorych ciekawych rzeczy, popularnie stosowane do zmiany ekranu powitalnego windows 2k xp ale moze tam sie uda, musialbys sprobowac wczytac do niego exe fotozloma, ale nie pamietam jak se ten program nazywal :) greets
Phantom Napisano 9 Marzec 2004 Autor Napisano 9 Marzec 2004 w ten sposób powiadasz...dzięki wielkie :) poszukam takiego proga...zrobię sobie photoshopa open source :P pozdrawiam...
Quadysz Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 :) nie obiecuje ze zadziala :) mozliwosci mial na codzien niespotykane ale jednak ograniczone :D greets
adriansan Napisano 12 Marzec 2004 Napisano 12 Marzec 2004 jeżeli masz ustawiony wygląd tradycyjny a nie XP wtedy mozesz zrobić to we właściwosćiach ekranu:))))) ale jezeli masz wygląd XP wtedy potrzebujesz programiku .. nie wiem czy mam racje ale sie nazywa TweakXP... pozdro
Rekomendowane odpowiedzi