Gość Yanek Napisano 8 Marzec 2004 Napisano 8 Marzec 2004 siema wszystkim, dzis sie zapisalem na max3d.pl i mam taki problem, bo moze znacie gre counter-strike, robie swój filmik i bym potrzebował intro, najlpeij kontakt na gg:1200856 lub mail: [email protected] ja odpisze plisss z góry dziekuje bardzo jesli ktos to przeczyta i odpisze :) za duzo nad tym roboty nie bedzie wiec nie potrzebuje koniecznie osoby ktora musi miec na to duzo czasu :)
Mateusz Napisano 8 Marzec 2004 Napisano 8 Marzec 2004 sorry, może jestem strasznie tępy, ale niewiele rozumiem z tego co napisales... cos z counterem, cos z filmem z jakims intrem?? o co wogle chodzi?? żeby bylo jasne, niejestem zainteresowany...
Gość Yanek Napisano 8 Marzec 2004 Napisano 8 Marzec 2004 robie film z counter strike\'a i potrzebuje intra ... do tego filma oczywiscie.
Mateusz Napisano 8 Marzec 2004 Napisano 8 Marzec 2004 a... film... taki normalny, nie na PC?? to wszystko juz lapie... chcesz intro 3d do filmu kreconego zwykla kamera!
Gość Yanek Napisano 8 Marzec 2004 Napisano 8 Marzec 2004 hehe nie do konca lapiesz, ta gra jest FPP (strzelanka) i na tym filmie chce dac moje fragi (zabicia) w grze na multiplayer z klanowek naprzyklad. i wlasnie potrzebuje intra jakiegos fajnego :) dla wtajemniczonych z cs\'em do cos takiego jak w filmie aAa i Hardclan - die hard :)
Rekomendowane odpowiedzi