Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Niedawno przerzuciłem całe swoje "zaplecze 3d" na Vistę 64bit i maxa 2009 i wszystko pięknie szybciej dużo rzeczy się tutaj robi, ale nie mogę dojść do ładu z viewportem w sensie strasznie wolno działa, na xp 32bity chodził płynnie a tu wrzucam cokolwiek co ma więcej obiektów trochę i haczy się staszliwie najdziwniejsze że dzieje się tylko w opcji wireframe czy front czy top nawet perspective jak wlacze wireframe haczy strasznie a na smooth jest płynnie. GPU to Ati HD4870 i oczywiście mam najnowsze sterowniki może tutaj trzeba jakieś starsze albo coś się ustawiło domyślnie tak jak nie powinno.

Z góry dzięki za pomoc

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 980
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Aero włączone? Niestety prze wyłączonym strasznie się tnie, a najlepiej widać to przy próbie zaznaczania obiektów ( konkretnie rectangular selection ).

Napisano

1. Czy zainstalowales service packi? Zarówno do wisty jak i do maxa?

2. Czy wyłączyłeś navicuba? Jeśli nie - zajrzyj do wątku z trikami do maxa.

Napisano
  • Autor

Dzięki za pomoc ale nadal coś niebardzo.

Opcja z Aero pomogła delikatnie, a w Windowsie mam automatyczną aktualkę więc wszystko jak tylko wyjdzie to instaluje oczywiście z sp1 włącznie. Do maxa 2009 ściągnąłem sp1 i chyba nic wiecej nie wyszlo. Navi też wyłączyłem. I jest troszkę lepeij ale daleko do maxa 8 z którego się przesiadłem. Pomaga wciśnięcie "O" tylko nie wiem co jeszcze upraszcza w wireframe, a na dłuższą mętę też do bani bo przesuwa się płynnie ale zanim Sobie uprości to ma sekundowe lub dwu- wahanie które rozwala mi spokój ducha, może gdzieś mogę zmienic ustawienia jakiejś dokładności wireframe?

Napisano

Viewcuba nie wylaczaj w maxie, tylko przez usuniecie plikow. W trikach to znajdziesz.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.