Napisano 9 Grudzień 200222 l Uważam że w dziale pluginy każdy plugin powinien mieć krótki opis co robi, do czego służy. Podpis \"opis w tłumaczeniu\" jest dosyć stresogenny dla kogo¶ kto szuka inetesuj±cego go plugina i nie ma zbytniej ochoty pobierać wszystkich pluginów, potem ich rozpakowywać a następnie czytać tłumaczenie. Pozdrawiam, tak poza tym jest spox.
Napisano 10 Grudzień 200222 l witam!!! A podejmiesz sie robienia opisow do pluginow ?? Adkowi pewnie przydala by sie pomoc bo jest zapracowany ;p
Napisano 12 Grudzień 200222 l Autor Co do Twojego pytania Klicek; oto odpowiedĽ - nie nie podejmę się bo też jestem zapracowany. Nie chcę żeby to zbrzmiało patetycznie i poważnie ale w interesie twórców strony jest to aby \"go¶cie\" czuli się na niej \"jak u siebie w domu\". pozdr, tak poza tym jest spox:D
Napisano 14 Grudzień 200222 l ja moge to tłumaczyć nie ma problemu. mam CAE i tlumczebnie tego racej nie powinno sprawić problemu. tylko podrzućcie mi teksty w wersji angielskiej.
Napisano 14 Grudzień 200222 l witam!! wydaje mi sie ze powinienes napisac do adka ze chcesz sie tym zajac :-) on na powno ci te texty przysle :-)