motyll Napisano 9 Grudzień 2002 Napisano 9 Grudzień 2002 Uważam że w dziale pluginy każdy plugin powinien mieć krótki opis co robi, do czego służy. Podpis \"opis w tłumaczeniu\" jest dosyć stresogenny dla kogo¶ kto szuka inetesuj±cego go plugina i nie ma zbytniej ochoty pobierać wszystkich pluginów, potem ich rozpakowywać a następnie czytać tłumaczenie. Pozdrawiam, tak poza tym jest spox.
KLICEK Napisano 10 Grudzień 2002 Napisano 10 Grudzień 2002 witam!!! A podejmiesz sie robienia opisow do pluginow ?? Adkowi pewnie przydala by sie pomoc bo jest zapracowany ;p
motyll Napisano 12 Grudzień 2002 Autor Napisano 12 Grudzień 2002 Co do Twojego pytania Klicek; oto odpowiedĽ - nie nie podejmę się bo też jestem zapracowany. Nie chcę żeby to zbrzmiało patetycznie i poważnie ale w interesie twórców strony jest to aby \"go¶cie\" czuli się na niej \"jak u siebie w domu\". pozdr, tak poza tym jest spox:D
saygon Napisano 14 Grudzień 2002 Napisano 14 Grudzień 2002 ja moge to tłumaczyć nie ma problemu. mam CAE i tlumczebnie tego racej nie powinno sprawić problemu. tylko podrzućcie mi teksty w wersji angielskiej.
KLICEK Napisano 14 Grudzień 2002 Napisano 14 Grudzień 2002 witam!! wydaje mi sie ze powinienes napisac do adka ze chcesz sie tym zajac :-) on na powno ci te texty przysle :-)
saygon Napisano 16 Grudzień 2002 Napisano 16 Grudzień 2002 juz zrobione. niore sie za to jaki mi sie mlyn w szkole skończy.
Rekomendowane odpowiedzi