brayanpl Napisano 5 Luty 2009 Napisano 5 Luty 2009 Witam :) mam malutki problem jak połączyć 2 vertexy w jeden :) ?:) Z Góry thx za odpowiedź. Pozdrawiam :):)
Marten Napisano 6 Luty 2009 Napisano 6 Luty 2009 edit mesh --> merge Ja używam łączenia krawędzi zamiast vertex'ów, masz pewość, że nie narobisz sobie trójkącików i dziwnych płaszczyzn. edith mesh --> merge edge tool Podświetlą Ci się niezłączone krawędzie na ciemny niebieski i wiesz gdzie masz byka, jeżeli poklikasz i się nie złączą to masz też od razu wiadomo że gdzieś masz za dużo face'ów niepotrzebnych. Jeżeli nie znasz podstawowych narzędzi to może trzeba by było jakiegoś tutka przerobić ?? Jeżeli chcesz to Ci poszukam tych, z których ja się uczyłem i bardzo mi pomogły
brayanpl Napisano 6 Luty 2009 Autor Napisano 6 Luty 2009 Był bym wdzięczy jak byś coś znalazł :) Stary jesteś Wielki :D
brayanpl Napisano 6 Luty 2009 Autor Napisano 6 Luty 2009 A za wcześniejsza odpowiedź Bardzo dziękuje :) Bardzo mi pomogło :)Dzięki jeszcze raz :)
Marten Napisano 6 Luty 2009 Napisano 6 Luty 2009 http://www.veoh.com/collection/houseofmaya/watch/v812278YsQbGnZF To masz lekcje 1, jest ich tam trochę, prowadzą od początku przez modelowanie, mapowanie itd., oglądasz w okienku albo rejestrujesz się i ściągasz. Poniżej na stronie masz taką zakładkę ---> Learning Maya 8.5 With Jason Welsh (26)
brayanpl Napisano 6 Luty 2009 Autor Napisano 6 Luty 2009 Dzięki Wielkie:) Pozdro :D Bardzo mi pomogłeś:)
Rekomendowane odpowiedzi