serio Napisano 15 Luty 2009 Napisano 15 Luty 2009 (edytowane) FINAŁ: -------------------------------------------------------------------------------------------- Od wieków zły duch inspiruje rodzaj ludzki do bezsensownych walk. Nikt nie wie jak wygląda na prawdę, jedynie starożytne legendy przedstawiają go jako demona w złotej zbroi w masce kruka. Podobnie jak ptaki krążące nad placem boju w poszukiwaniu padliny, duch obserwuje cały ten balet śmierci i upaja się upadkiem człowieka który podnosi rękę na swoich bliźnich. -------------------------------------------------------------------------------------------- większa wersja: http://img300.imageshack.us/img300/5434/challangecorner13big.jpg długonosy... Edytowane 2 Marzec 2009 przez serio
rosikowski Napisano 15 Luty 2009 Napisano 15 Luty 2009 Jego słabością jest jego nos ~~?... fajnie zakomponowałeś wygląd całej postaci, zbroja poważna, dostojna poza, tak się to kłóci z tym nosem, jednym może sie nie podobać, a mnie pasi, może troszq skruć ten nos ? ale zostaw dość długiego .;-p
serio Napisano 27 Luty 2009 Autor Napisano 27 Luty 2009 rosikowski - dzięki za sugestie. Nos to faktycznie jego słaby punkt. Czy go skracać, sam nie wiem.. Na razie wrzucam zabawę z tą postacią.. Wiem, że czasu mało, nie wiem czy iść w stronę konceptu czy ilustracji. Być może sprawa sama się rozwiąże.. ;P
serio Napisano 28 Luty 2009 Autor Napisano 28 Luty 2009 No cóż, nie dam rady już tego rozwinąć.. Proszę zatem pominąć cały wątek.
kamil.ochel Napisano 28 Luty 2009 Napisano 28 Luty 2009 e no jakto :P fajnie sie zapowiedziało a tu taka dupa ;p jak sie jednak zdecydujesz do rób tak jak to pierwsze :D na jakims wzgórzu na tle mega bitwy. niech wieje z tego takim patosem :D
serio Napisano 2 Marzec 2009 Autor Napisano 2 Marzec 2009 Korzystając z danego mi czasu postanowiłem iść w stronę ilustracji. Dzięki kamil.ochel za sugestie. Update 1 post.
Rekomendowane odpowiedzi