gollum Napisano 10 Marzec 2004 Napisano 10 Marzec 2004 Od kilku dni bawie się ołówkiem, no i ostatnio wyszło mi coś takiego, może dacie kilka rad początkującemu. Wiem że najlepiej zaczynać od martwej natury ale nie mogłem się powstrzymać. Demon jest w połowie bo symetria kiepsko mi idzie. pozdro gollum
dirty Napisano 10 Marzec 2004 Napisano 10 Marzec 2004 zeby jak u konia, poza tym mial chyba straszyc a nie sie smiac , nie? pzdr
little-ninja Napisano 10 Marzec 2004 Napisano 10 Marzec 2004 przestudjuj cos z anatomia ... dobrze radze... a do tej martwej tak czy siak bedziesz musial wrocic, jak chcesz rysowac oczywiscie:D pozdrawiam
gollum Napisano 10 Marzec 2004 Autor Napisano 10 Marzec 2004 Anatomia demona, nie wiedziałem że coś takiego wyszło ;) A co do rysunku, jest to mój trzeci w kolejności, który cokolwiek przypomina.
little-ninja Napisano 10 Marzec 2004 Napisano 10 Marzec 2004 nabijamy sie oki.... juz sie nie odzywam:D
Tlaloc Napisano 11 Marzec 2004 Napisano 11 Marzec 2004 heh a sam rys demona jest z okladki lutowego Science Fiction ;)
gollum Napisano 12 Marzec 2004 Autor Napisano 12 Marzec 2004 Dokładnie, stamtąd brałem, nic sie przed wami nie ukryje :D
Rekomendowane odpowiedzi