Piotr Dobosz Napisano 10 Marzec 2004 Napisano 10 Marzec 2004 Przpeoraszam czy wie ktos moze jak ustawic tlo AVI ktore bedzie automatycznie lecialo i bede mial na nie podglad w view porcie podczas tworzenia modeli a nie po renderowaniu? jak to przestawic i wlaczyc animowane tlo w view porcie? serdecznie prosze o pomoc
dr Ug Napisano 10 Marzec 2004 Napisano 10 Marzec 2004 Views -> Viewport Background -> Files i wrzucasz okreslony filmik. Pozniej tylko zachaczasz Animate Background oraz inne wybrane opcje i gotowe. Poczytaj w Helpie o Vieport Background.
Piotr Dobosz Napisano 10 Marzec 2004 Autor Napisano 10 Marzec 2004 dziekuje bardzo za pomoc ale troszeczke o cos innego mi chodzilo jak juz mam zaladowane to tlo to gdy naciskam play chchialbym w czasie zeczywisty to zobaczyc co sie dzieje czy animacja jest plyna itd a ja widze tylko klatki poczatkowa i koncowa. naciskam play i widze pierwsza klatke i gdy naciskam stop widze klatke na ktorej sie zatrzymalem nie widze klatek posrednich:( i nie wiem kompletnie jak to zrobic:(
Rekomendowane odpowiedzi