Napisano 21 Luty 200916 l Jak w temacie... dawno temu zacząłem zabawę z 3dmax'em, teraz w przypływie wolnego czasu znów próbuję swoich sił, tym razem padło na vray'a. Ale do rzeczy... robiłem sobie tutka z vray'a i wszystko pięknie ładnie, tylko nie mogę przebrnąć przez jedną, wydaje mi się, strasznie głupią rzecz. Mianowicie nie umiem znaleźć takich okienek w swoim 3dsmax'ie ... i nie wiem gdzie mam wprowadzić te ustawienia :[ obrazek Mam 3dsmaxa 9.0, Vray 1.5rc3, niczego poza tym nie doinstalowywałem I jeszcze tak btw. taki "czarny" styl maxa, to jakaś skórka czy co?
Napisano 21 Luty 200916 l w maxie wciskasz "m" (litene z klawy) i tam gdzie pod siatka kulek jest przycisk Standard, klikasz i zmieniasz na Vray Mtl albo Vray material czy cos takiego. i tam bedziesz mial ustawienia co do czarnego interfejsu wejdz sobie na moja strone http://www.youtube.com/user/fyglymyg i znajdz the ultimate guide to 3ds max chapter 1. to bedzie w moich filmach :) po minucie masz pokazane jak zmienic kolory
Napisano 22 Luty 200916 l mam tylko nadzieje ze nie zostawisz nas z dwoma postami i pokażesz swoje prace :]
Napisano 22 Luty 200916 l Autor Ok, ok ... zostawię z trzema :P ... A poważnie... no wrzucę coś jak już skończę... albo jak będzie choć trochę przypominało to, co chciałem zrobić :]