Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Jako, że jest to mój pierwszy post chciałbym się przywitać - zatem cześć Wam. ;)

Jest to moja pierwsza praca, z której jestem osobiście zadowolony. Jednak, jako że dopiero zaczynam swoją przygodę z 3d, będę wdzięczny za wszelkie komentarze i oceny mojego obiektu. :)

Soft: 3ds max, mental ray

bc17ded0b8f6f412m.jpg

180b4f887ceb2a42m.jpg

e6a245eea9d6f335m.jpg

Edytowane przez pit-lol

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Heja

Dobra bo widzę ze nikt Ci nic nie pisze więc ja się troszkę naprodukuje :). Jak na pierwszą prace to jest okey widać bryle wiadomo ze to minigun, kamerki noo o tym zaraz ci lekturę napisze. Dalej studio w miarę okey oświetlenie etc tez w miarę, a teraz back do kazania. Jak chcesz podciągnąć poziom to poczytaj trochę o fotografij, jakie zdjęcia jakimi obiektywami się robi (wide/telephoto etc) poczytaj trochę o studiach i jakimi światłami się oświetla i jakie siły maja mięć kolory(te wszystkie ustawienia ma mental), dętego zacznij psowac troche photoshopa nie zaszkodzi mógł byś podkontrastowac tło i jakoś kompozycje zrobić zęby oko widza było kierowane na poszczególne elementy giwerki :)

Pozadro i powodzenia

Napisano

Hmmm jakos tylko w polowie mi to przypomina miniguna ale przyjmijmy ze nie wiem jak ma wygladac taki minugn. Model zle nie wyglada ale render slabiutkio i nie widze za bardzo tego mentala. Cien idealnie czarny odtry oswietlenie malo ciekawe i cos chromowy minigun mnie nie przekonuje. Dobry material na wipa ale do finisha daleko.

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarze i konstruktywną krytykę. Teraz widzę, że nad renderem trzeba jeszcze popracować, aczkolwiek dopiero raczkuję w 3D. Nie zrażam się, jednak i być może zobaczycie niedługo kolejne moje wypociny, choć wtedy umieszczę je w dziale WIP, by tam popracować nad sceną pod waszym "nadzorem". :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.