rosikowski Napisano 23 Luty 2009 Napisano 23 Luty 2009 (edytowane) A co mi tam, też się z wami "pobije"... mało czasu zostało ale lepiej później niż w cale... xD narazie taki szkic, bez pomysłu na piętke (ale to chyba nie jest obowiązkowe ?) Oczywiście jeszcze trza zaprojektować elementy zbroi, nagolenniki, naramienniki itd, klata chyba będzie goła, chce pokazać troche golizny, bo kolor skóry będzie blady (taki ożywiony umarlak-duch) Edytowane 25 Luty 2009 przez rosikowski
windowlicker Napisano 25 Luty 2009 Napisano 25 Luty 2009 kojarzy się ze spidermanowskim goblinem... fajnie stoi, ale ten uśmieszek zbyt komiczny no i pora chyba go uzbroić jak wspomniano w zapowiedziach...
rosikowski Napisano 25 Luty 2009 Autor Napisano 25 Luty 2009 Dzięki panowie za posty ;) o to mały upek...; i wstępne testy kolorów skóry (lewa ręka ledwo maźnięta nie przez przeoczenie, mam zamiar ją totalnie przetrzepać... ;-])
atheg Napisano 25 Luty 2009 Napisano 25 Luty 2009 Coraz lepiej pan rysuje panie Rosikowski. Oby tak dalej.
rosikowski Napisano 26 Luty 2009 Autor Napisano 26 Luty 2009 atheg - xD chudek - rzeczywiście ;-p później zrobie flipa jeszcze trochę do roboty mam, narazie tyle ....:
Rekomendowane odpowiedzi