Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam

Jestem nowy, dopiero kupuje książki na ten temat ale zanim dojdą proszę was o pomoc. mam obiekt 3D np. człowiek teraz (jestem calkiem zielony) jest jakis tutek lub ktoś to robił żeby nadać mu ruchy i jak zrobić je dobrze żeby noga raz nie była niżej raz wyżej, ogólnie jakie opcje używać, jak je zapisać. I ewentualnie cienie jak do tego zrobić. Będę wdzięczny za odpowiedź

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Witam

amm rozumiem mniej, więcej ale ... Jeśli mam coś innego niż człowiek Droid (P.s. mam widok jedno okno jak powrócić do 4 okien bawie się z tym i nic

Napisano
  • Autor

nie on nie zmienia mi widoku na 4 pola ciagle jedno P.S czasem obracam widoki i centralny pkt widoku jest na srodku a jak przeloze obiekt gdzie indziej to jak zmienić centralny pkt wtedy

Edytowane przez Maragaht

Napisano

Witam.

Myśle, że chodzi ci o Zoom Extents i Zoom Extents All.

W prawym dolnym rogu programu znajduje się 8 ikon.

capturerll.jpg

Zaznaczyłem ci dwie, które po zaznaczeniu obiektu lub wielu obiektów wyśrodkowuje je w oknie widokowym. Zoom Extents w aktywnym oknie widokowym, a Zoom Extents All we wszystkich oknach.

A co do 4 widoków to spróbuj zakładka View-->Viewport configuration-->Layout i tu ustawiasz widoki. Ale poza tym ALT+W powinno działać.

capture1e.jpg

Myśle, że pomogłem.

Pozdro

capturerll

Edytowane przez pacza1981

Napisano
  • Autor

Witam

Tak to jest to Szczerze mówiąc nawet opcja view-->Viewport configuration-->Layout nie chciała działać dopiero po naciśnięciu klawisza w dolnym rogu 2 rząd ostatni te które mi pokazałeś nie dały efektu ale dzięki tobie dałem rade :) W>D> mam juz swojego robota nadanie ruchów mam tylko stronkę którą wysłał mi wcześniej jeden z użytkowników no ale do robota ciało człowieka nie pasuje czy ktoś ma z was jeszcze cos

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.