mblade Napisano 10 Marzec 2009 Share Napisano 10 Marzec 2009 witam, zna ktoś jakiś sposób na wykonanie animowanych pęknięć (efekt wizualny) na nierównej powierzchni np pagórkach? myślałem nad path deform ale ciężko to animować szczególnie gęste pęknięcia, ponadto chciałem dodać z tych szczelin coś jakby smugi światła, ale to kompletnie nie wiem jak połączyć z tą animacją? jakiś bardziej doświadczony kolega z forum ma jakieś pomysły na to i czy by móglby podzielić się ze mną tą wiedzą ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 10 Marzec 2009 Share Napisano 10 Marzec 2009 może jakiś animowany displacement? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mblade Napisano 10 Marzec 2009 Autor Share Napisano 10 Marzec 2009 tak tylko pytanie wlasnie jak taka mapę animowaną zrobić? :) i potem jak z niej ma wychodzić volumetric light Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 10 Marzec 2009 Share Napisano 10 Marzec 2009 może animowanym boleanem- będzie łatwiej ze śwaitłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi