mistszu Napisano 10 Marzec 2009 Share Napisano 10 Marzec 2009 Witam! Jestem początkującym użytkownikiem maxa i mam następujący problem: chce uzyskać widok taki jak w toturialu: Model katedr, a mianowicie chodzi mi o uzyskanie linii siatki potrzebnych do modelowania jak na zdjęciu: http://www.max3d.pl/tutoriale/kurs140/katedra_pliki/image004.jpg Mam przeźroczystość (See-Trough) oraz widzę poszczególne werteksy ale nie wiem które opcje w programie muszę jeszcze włączyć aby uzyskać taki efekt? Korzystam z Autodesk 3d Max 2009 Dziękuje za pomoc!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Marzec 2009 Share Napisano 10 Marzec 2009 efcztery czyli edged faces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistszu Napisano 10 Marzec 2009 Autor Share Napisano 10 Marzec 2009 Wielkie dzięki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 10 Marzec 2009 Share Napisano 10 Marzec 2009 albo x....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 10 Marzec 2009 Share Napisano 10 Marzec 2009 raczej alt+x bo sam x to wylaczenie strzaleczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi