jajoman Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 Witam.Robie własnie prace dyplomowa w 3 d \" kopie lokomotywy parowej \".Ale jak narazie meczy mnie problem zespawania ze sobą dwóch wierzchołków wersja 3 d 4.0.Nie wiem dlaczego ale weld mi nie działa.Ma ktoś może jakiś uniwersalny sposób ?? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 Na drugi raz sprawdz, czy problem sie juz nie pojawil, lub rozwiazania nie ma w FAQ. FAQ: 008. Dlaczego nie mogę połączyć wierzchołków przy pomocy funkcji Weld?: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=8818 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jajoman Napisano 13 Marzec 2004 Autor Share Napisano 13 Marzec 2004 Dzieki bardzo ale nie dawno sie zarejestrowałem i nie jestem na bieżąco z pytaniami jakie były zadawane.Bede jeszcze was meczył pytaniami bo w 3 d siedze dopiero od paru miesiecy.Za wszelka pomoc z góry DZIEKUJE i Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saurius Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 nie wiem jak jest w 4 ale w 5 jest opcja selected podajesz wartos zaznaczasz wieszcholki i dalejsh selected (ale wczesniej convert ediatable poly albo mesh) zreszta ja sie nie znam :D cyu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi