n1cram Napisano 16 Marzec 2009 Napisano 16 Marzec 2009 Witam, Czy istnieje plugin do Anaglifów do Photoshopa? chodzi o łączenie dwóch podobnych obrazków i symulowanie głębi 3D za pomocą zielono-czerwonych okularów. Bardzo pilnie poszukuję właśnie czegoś takiego do PS pomóżcie.. chodzi o nazwę.. Pozdrawiam, Marcin
kamil.ochel Napisano 16 Marzec 2009 Napisano 16 Marzec 2009 http://www.scec.org/geowall/makeanaglyph.html
n1cram Napisano 16 Marzec 2009 Autor Napisano 16 Marzec 2009 Dzięki wielkie! mam nadzieję że uda mi się z tego zrobić zadanie gdyż chcę stworzyć film anaglifowy :) i do złączenia mam ponad 1k klatek! dla tego właśnie o PS myślałem ze względu na automatyzacje.. pozdrawiam! jestem happy! M.
Alibaba Napisano 16 Marzec 2009 Napisano 16 Marzec 2009 NIe musisz miec zadnych pluginow. Kopiujesz kanal czerwony z obrazka z lewego 'oka' i wstawiasz w kanal czerwony obrazka z prawego. I wsio: masz anaglif. Ten sam mechanizm dziala w dowolny progsie do kompozycji wiec PS do tego nie potrzebujesz.
Rekomendowane odpowiedzi