Gość User190 Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 Hejka, od pewnego czasu mnie to męczy - jest w maxie jakiś skrót, którym przeskakujemy na sam spód stosu modyfikatorów? Pomocne, kiedy ktoś ma np. poly, symmetry i turbo smooth. Po kliknięciu na obiekt, trzeba klikać na dół stosu, zamiast od razu modyfikować siatę z poziomu editable poly. Wiem, że można przypiąć lvl stosu, ale wtedy nei można przełączać się między obiektami. Any idea? Pewnie to banalne, ale ja nie wiem, a przydałoby się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 Powiem ci ze mnie tez to meczylo jakis czas temu. Nie na tyle zeby sie rozejzec, ale przylanczam sie do twojej prosby :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 Chyba nie ma.. trzeba pewnie będzie podskrypcić... życie.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uke Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 poszukaj u Neila Blevinsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi