Napisano 17 Marzec 200916 l Pierwsze concepty ode mnie Nie wiem czy mi się uda ale bądźmy dobrej myśli. Nawet jeżeli moje umiejętności znacznie się podniosą. Race:Machines Class:Mech lub cyborg Mile widziane wszystkie sugestie osobiście podobają mi się 2 ostatnie ale raczej jeszcze coś naszkicuje Edytowane 23 Marzec 200916 l przez Idlero
Napisano 17 Marzec 200916 l Ostatni może być ciekawy ale szukaj jeszcze bo widać że każdy kolejny jest lepsiejszy ;)
Napisano 18 Marzec 200916 l Autor Lekcja historii pozwoliła mi trochę uszczegółowić ostatni szkic jednak nie wiem czy w dobrym kierunku zmierzam chcę uzyskać takiego robociarskiego assasyna. Nie chce zrobić jakiegoś olbrzyma, to raczej nie w moim guście. Historia: Fabryka Mechów została za atakowana przez hordę Demonów. Oprócz niewolników którzy składali mechy była w nim masa rożnych części stare zepsute roboty i jeden na wpół złożony zwał się "Zanxes" ze swoim działem wspaniałymi umiejętnościami które dostał wraz z dusze starego wyjadacza "Martema" który uczestniczył w wielu bitwach lecz był już zbyt stary aby dalej walczyć. Podczas składania nastąpiło krótkie zwarcie przez co robot zachowywał się inaczej niż inne modele mu podobne. Pragnienie zabijania było u niego znacznie większe, i potrafił poruszać się z olbrzymimi prędkościami. Podczas ataku sam rozniósł na szczepy hordę liczącą 30 demonów. Prawą rękę urwał przywódcy demonów i kazał ją sobie zamontować w puste miejsce. Po tym został przydzielony do służby w tajnych siła SCK w których wykonywał zadania prawie niemożliwe.... ciąg dalszy nastąpi. Na pewno zrobiłem w tym tekście jakieś błędy za co sorki;) Musze popracować jeszcze nad twarzą nogami i działem zbyt mało charakterystyczne są. Nie jestem pewien czy zmierzam w dobrym kierunku ale mam nadzieje że jakoś to pójdzie nie umiem rysować więc na pewno nie przedstawiłem mojej wizji do końca tak jak bym chciał. .idlero
Napisano 18 Marzec 200916 l historyjka trochę nieskładna póki co, przemyśl ją jeszcze. Co do konceptu- pomysł z ręka ciekawy nie powiem, ale nie podobają mi sie proporcje- robot ma gigantyczne nogi a tułowie i ramiona już drobniejsze.. nie wiem czy to dobry zabieg
Napisano 19 Marzec 200916 l Autor Historyjka była trochę zbyt pośpiesznie napisana trochę się poprawi i będzie cacy. Na nogi nie zwróciłem uwagi spróbuję inne zrobić lekkie mniej masywne ale równie wytrzymałe jakoś musi się utrzymać gdy będzie strzelał z działa. Spróbuje zrobić parę konceptów jak będę coś miał to wrzucę. dzięki za spostrzeżenia Edit ---------- Szkoda że tak małe zainteresowanie ale zdaje sobie sprawę że nie jest to praca na wysokim poziomie. :D Tymczasem kolejny koncept tym razem bronie i poprawione nogi co do głowy raczej zostanę przy tej która znajduje się przy ciele chyba że wymyśle coś lepszego może nie widać dokładnie o co mi chodziło ale trudno :D Edytowane 31 Marzec 200915 l przez Idlero