Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ehe zaskocze was i powiem ze jescze nie udalo mi sie poprawnie zaaplikowac pluginu do mojego maxa ;)

Sprawa tyczy sie dokladnie jednego z nich Verify on save - przeczytalem newsa i przerazony czym predzej go sciangalem

rozpakowalem archiwum i patrze , patrze zadnego readme , czyscze monitor z pizzy i zaschnietego jogurtu ... dalej nie widze zadnej wskazowki gzie to skopiowac ani jak sprawic zeby dzialalo. Wiec droga dedukcji szukam gdzie w katalogu maxa sa pliki z rosszerzeniem .gup i widze katalog stdplugs no to walnalem tam ten pliczek odpalam maxa i widze komunikacik :

Class from has duplicate class ID : not loading

This may be due to a duplicate plugin path

Mniej wiecej wiem o co chodzi ale niech mi ktos powie jakie to ma w rzeczywistosci konsekwencje i co zrobic zeby ten komunikat sie nie pojawial

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

witam!!!

Max cie tylko po informowal ze pewnei gdzies w innym katalogu maxa jest ten sam pluginek ;-) i np. jak wrzuciles tego twojego do stdplugs to kopja bedzie w plugins dlatego max wykrywa skrzyzowane pluginy :-) z tego tylko zaloaduje tego 1 ktory jest na liscie wczytywania maxa a drugiego uzna za zduplikowanego i go ominie i pokaze ci tylko ten napis . Nic ci sie z maxem nie statnie ani nie wplywa to na nic co jest zwiazane z maxem :-)