Zubot Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 Witam. Chciałbym się dowiedzieć co zrobić, żeby obiekt po wyrenderowaniu rzucał cień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 w parametrach swiatla znalezc cos w stylu shadow on :P jesli to max to zakladka modify Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zubot Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2009 No szukam w tej zakładce, ale nic tam mnie interesującego nie moge znaleść. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 zaznacz to swiatlo które masz w scenie.....i dopiero zakladka "modify" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zubot Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2009 (edytowane) zaznacz to swiatlo które masz w scenie.....i dopiero zakladka "modify" Ah tak. Najpeirw muszę zrobić to światło :D Więc daje create > lights >Standard light > i to pierwsze, ale nie wiem jak je ustawić bo obiekt w głownych oknach się robi cały ciemny ;/ Dodam jeszcze, że chodzi mi o coś podobnego jak to: Edytowane 8 Kwiecień 2009 przez Zubot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi