Napisano 14 Kwiecień 200915 l Witam Postanowiłem spróbować moich sił w bitwie. Powoli ruszyłem z takim projektem: Szalony naukowiec ( ehh ale to oklepane :D ) pragnąc osiagnąć nieśmiertelność prowadzi w swoim zapuszczonym laboratorium, nielegalne genetyczne badania. W pracy chciałbym przedstawić laboratorium z całym wyposażeniem, obiekty badan, oczywiscie samego doktorka w pocie pracy itp. Z czasem wrzuce jakis szybki koncept. Mam nadzieje ze starczy mi czasu, sil oraz umiejetnosci aby skonczyc moja prace i zycze powodzenia pozostalym uczestnikom;). ----------- dodaje dzisiejszy zaczęty model: na pewno dodam do tego detalu, zmienię pozę,niektóre elementy oraz materiały. Edytowane 14 Kwiecień 200915 l przez Paco
Napisano 14 Kwiecień 200915 l Autor wrzucam kolejny up: narazie zostawiam to jak jest, biore sie za nastepny element.
Napisano 14 Kwiecień 200915 l Transwestyta? :P Wygląda ładnie, marudzić chyba nie muszą (chociaż co ja tam, i tak się nie znam) ;)
Napisano 14 Kwiecień 200915 l dziwnie mu poszarpales te nogi, taki pociapciany ci wyszedl zamiast wychudzony, posiedzial bym jednak jeszcze nad tym.
Napisano 16 Kwiecień 200915 l Autor Zacząłem modelowac taki o to wózek(prawdopodobnie srodek transportu dla doktorka): na pewno materialy pojda do wymiany (myslalem nad zardzewialym i brudnym materialem) , leza jeszcze proporcje ale to tez do poprawy, no i brakuje detalu. wkrótce kolejny up, pozdrawiam
Napisano 17 Kwiecień 200915 l Hm doktor, który dysponuje zaawansowaną technologią jeździ na czymś takim? Ja tam bym dodał trochę okablowania do tego siodła ;)