Paco Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 (edytowane) Witam Postanowiłem spróbować moich sił w bitwie. Powoli ruszyłem z takim projektem: Szalony naukowiec ( ehh ale to oklepane :D ) pragnąc osiagnąć nieśmiertelność prowadzi w swoim zapuszczonym laboratorium, nielegalne genetyczne badania. W pracy chciałbym przedstawić laboratorium z całym wyposażeniem, obiekty badan, oczywiscie samego doktorka w pocie pracy itp. Z czasem wrzuce jakis szybki koncept. Mam nadzieje ze starczy mi czasu, sil oraz umiejetnosci aby skonczyc moja prace i zycze powodzenia pozostalym uczestnikom;). ----------- dodaje dzisiejszy zaczęty model: na pewno dodam do tego detalu, zmienię pozę,niektóre elementy oraz materiały. Edytowane 14 Kwiecień 2009 przez Paco
Paco Napisano 14 Kwiecień 2009 Autor Napisano 14 Kwiecień 2009 wrzucam kolejny up: narazie zostawiam to jak jest, biore sie za nastepny element.
Dav Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 Transwestyta? :P Wygląda ładnie, marudzić chyba nie muszą (chociaż co ja tam, i tak się nie znam) ;)
kotisded Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 dziwnie mu poszarpales te nogi, taki pociapciany ci wyszedl zamiast wychudzony, posiedzial bym jednak jeszcze nad tym.
Paco Napisano 16 Kwiecień 2009 Autor Napisano 16 Kwiecień 2009 Zacząłem modelowac taki o to wózek(prawdopodobnie srodek transportu dla doktorka): na pewno materialy pojda do wymiany (myslalem nad zardzewialym i brudnym materialem) , leza jeszcze proporcje ale to tez do poprawy, no i brakuje detalu. wkrótce kolejny up, pozdrawiam
Dav Napisano 17 Kwiecień 2009 Napisano 17 Kwiecień 2009 Hm doktor, który dysponuje zaawansowaną technologią jeździ na czymś takim? Ja tam bym dodał trochę okablowania do tego siodła ;)
Rekomendowane odpowiedzi