Areien Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 (edytowane) Jest to mój pierwszy model wrzucany na forum wiec prosze o wyrozumialosc i rady dotyczace tego co moglbym poprawic zeby lampka wygladala lepiej. Edytowane 15 Kwiecień 2009 przez Areien
J|L Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 witam obiekcik niczego sobie fajne detale jedyne co mnie razi to to ze zarowka nie swieci :] tylko dziura nad nia no i na podstawce albo są dziwne cienie albo jest zbyt lowpoly i smoothing cos nie daje rady... a tak to fajna lampka :] pozdrawiam
Areien Napisano 14 Kwiecień 2009 Autor Napisano 14 Kwiecień 2009 no wlasnie mialem problemy z tymi zarówkami.. mianowicie niby w teksturze żarówek dodawałem świecenie ale ni .... nie dziala :(( musialem na tym poptrzestac. Co do cieni to myśle, że chodzi ci o ten materiał - klosz... On ma taką fakture i teksture moze dlatego jest taki efekt :)) dzieki za komento ;]
Areien Napisano 14 Kwiecień 2009 Autor Napisano 14 Kwiecień 2009 heh :D no to masz racje^^ rzczywiscie cos tam nie pasuje :) a doradzi mi ktos jak sie w cinemie renderuje zdjecie do pliku??? bo ustawienia i ściezka zapisu niby jest ale jak to zapisac? :/
plasti Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 swiecenie zarowki mozesz zaimitowac dajac na obiekt maksymalny bialy diffuse i ambient oraz self illumination
Areien Napisano 15 Kwiecień 2009 Autor Napisano 15 Kwiecień 2009 no... juz poprawilem, niektore tekstury tez poprawilem. Mam nadzieje ze teraz lepiej "swieci" :))
Rekomendowane odpowiedzi