Napisano 15 Kwiecień 200915 l Po przesiadce z wcześniejszej wersji wciskam alt+x a obiekt jak nie był przezroczysty tak dalej nie jest. O co chodzi? Wszystkie Hotkey maps mówią, że to ten sam skrót co wcześniej. Myślałem że coś zmieniło się w wersji 2009 a tu zonk. Ok, wiem - pewnie lamka jestem ale żyć bez tego nie moge ;P
Napisano 15 Kwiecień 200915 l serwus :) a sprawdz sobie wlaczajac to w properties - see trough - bo moze to jest kwestia czegos innego. pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 26 Kwiecień 200915 l serwus :) a sprawdz sobie wlaczajac to w properties - see trough - bo moze to jest kwestia czegos innego. pozdrawiam i zycze powodzenia :) Działa ale można ustawić żeby to działało dla wszystkich obiektów tak żeby nie zmieniać tego w każdym. he już ustawiłem nie aktualne :). Edytowane 26 Kwiecień 200915 l przez Vorenus
Napisano 27 Kwiecień 200915 l Customize / preferences - zakładka General i w Layer Defaults odhaczyć Default to By Layer for New Nodes , po tym Alt + x działa na wszystkich obiektach :).